miercuri, 7 mai 2014

7 mai 2014

Poza zilei e facuta intr-un parc de aventuri din Baños, Ecuador.

Situatia din Crimeea este in continuare critica, Kremlin-ul spune ca acesta se poate rezolva doar daca se opresc operatiunile militare, Vladimir Putin a cerut separatistilor sa amane referendumul cu privire la declaratia de independenta a regiunii Donetk, Rusia spune ca si-a retras trupele de la granita cu Ucraina, actiunile rusesti si rubla au crescut. Nimic nou despre avionul disparut. O noua specie de dinozaur a fost descoperita in China.

Guvernul lauda la Bruxelles activitatea DNA, ICCJ si ANI, inclusiv cea din ultimii 5-7 ani, mai multe avioane militare canadiene au ajuns in Romania, ca parte a unui exercitiu militar (sosirea lor la baza militara din Campia Turzii a fost televizata), Nelu Iordache afaceristul care a fost acuzat ca a deturnat fonduri europene folosite la autostrada Arad-Nadlac nu va mai sta in inchisoare, ci in arest la domiciliu, timp de 1 an si 5 luni, tribuna unui circ din Vaslui s-a prabusit: 8 copii raniti.

Semintele crude sunt bune pentru sanatate, nu e bine sa mancam seara, locuitorii din Australia sunt cei mai fericiti, Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid. Sandra Bullock si Shakira sunt printre cele mai influente mame din lume. Nimeni nu stie sa faca salata de vinete: vinetele se coc la o sursa de foc cu flacara, se scurg de zeama, se bat bine, se amesteca, se adauga treptat ulei si zeama de lamaie, dar si ceapa tocata marunt (dupa preferinta se poate pune si maioneza si usturoi).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu