sâmbătă, 3 mai 2014

3 mai 2014

Poza zilei e facuta in gara din Taipei, dupa niste proteste anti-nucleare. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica, observatorii OSCE retinuti acolo au fost eliberati, Rusia spune ca a "pierdut influenta asupra separatistilor" si ca organizarea unor alegeri acum, in Ucraina, ar fi absurda. Bilantul alunecarii de teren din Afganistan ar putea ajunge la 2000 de morti, Australia vrea sa ridice varsta de pensionare la 70 de ani, nimic nou despre avionul disparut pe 8 martie.

Furtuni in toata tara, cod portocaliu de inundatii, lui Ponta ii este rusine ca Traian Basescu s-a pozat cu Elena Udrea pe plaja si considera ca situatia din Ucraina este cea mai mare provocare in materie de securitate pe care a avut-o Romania in ultimii 20 de ani. Mai mult, Ponta inca mai spera in refacerea USL, asta in timp ce Crin Antonescu a spus ca trebuie sa faca tot ce ii sta in putere ca PSD-ul sa nu ajunga la putere. 

Stephen Bladwin a fost arestat pentru ca a condus cat avea permisul suspendat, Ben Affleck nu mai are voie sa joace blackjack intr-un cazinou din Las Vegas, Ganymede, un satelit de-al lui Jupiter are straturi suprapuse de gheata si oceane. Nimeni nu stie sa economiseasca: iti trebuie un plan, trebuie stabilite suma la care vrei sa ajungi si timpul, tinut un jurnal de cumparaturi, eliminate cumparaturile neesentiale, mofturile sau cumparaturile impulsive, dar mai ales trebuie sa faci bani ca sa poti economisi. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu