vineri, 2 mai 2014

2 mai 2014

Sa aveti un weekend plin de seninatate! Poza zilei e facuta la Crucea Rosie Thailandeza din Bangkok, unde doi fani Star Wars au donat sange in onoarea zilei "Star Wars", care e pe 4 mai.

Situatia in Ucraina este din ce in mai critica, dupa ce astazi au avut loc confruntari armate in mai multe orase si 38 de oameni au murit la Odesa, in urma unui incendiu provocat la Bursa de Marfuri. Rusia spune ca Ucraina se indreapta catre e "catastrofa" si someaza tara sa isi indeparteze armata din estul tarii. SUA si Germania anunta noi sanctiuni pentru Rusia, daca nu ajuta la detensionarea situatiei. 350 de morti in urma unei alunecari de teren in Afganistan. Armistitiu in Homs, Siria, dupa ce fortele loiale presedintelui si rebeli au decis incetarea focului.

Victor Ponta spune ca anul acesta va incepe constructia autostrazii Comarnic - Brasov, dar si ca cea mai mare jignire pentru o femeie este sa fie comparata cu Elena Udrea, dar si ca Basescu va fi, la toamna, "la brutarie" (insinuand puscarie), mai multe accidente rutiere in tara. Euro a ajuns la cea mai scazuta valoare din ultimele 6 luni, orasul Sibiu a fost numit unul din cele mai fermecatoare din lume, Victor Hanescu s-a calificat in semifinalele Portugal Open.

Merele sunt bune pentru sanatate, in continuare trebuie sa facem mai multa miscare. Elena Udrea a sarit cu parusata si s-a pozat cu Traian Basescu pe plaja, Andreea Tonciu s-a batut cu niste oameni intr-un parc. Nimeni nu stie sa faca un foc: zona in care se face se inconjoara cu pietre, se caute lemne uscate (lemnele de fag si stejar dau mai multa caldura), se pun in forma de piramida, cu un loc mic in interior, unde se pun vreascuri si frunze uscate care se aprind.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu