luni, 5 mai 2014

5 mai 2014

Poza zilei e facuta in Sudan, unde tribul Dinka isi vede de cresterea vacilor, neperturbati de lumea din exterior. 

In continuare, au mai fost confruntari armate in estul Ucrainei, mai multi militari ar fi murit, dar macar Rusia si Ucraina au stabilit un plan pentru recuperarea navelor ucrainene din Crimea. In acelasi timp Rusia e ingrijorata ca ar ptea avea loc "catastrofe umanitare" in orasele din estul Ucrainei. Doua vapoare cu imigranti s-au ciocnit si s-au scufundat in Marea Egee: 22 de morti si 7 disparuti. Nimic nou despre avionul disparut. Comisia Europeana a redus prognoza de crestere economica pentru zona euro, pe anul 2014. A murit jucatoarea de tenis Elena Baltacha.  

Guvernul va sessiza Curtea Constitutionala cu privire la implicarea lui Traian Basescu in campania electorala, militarii romani si cei americani vor face exercitii militare la granita cu Ucraina, inundatii in sudul tarii, 10 persoane din conducerea E-on, un primar si doi oameni de afacei sunt cercetati de DNA pentru fapte de coruptie,

Cele mai multe cautari medicale pe Google se fac in ziua de luni, mierea de albine este sanatoasa pentru sanatate, restaurantul din Palatul Parlamentului ar putea fi inchiriat pentru nunti si botezuri, dar se mai discuta despre asta, e bine sa te speli pe maini. Nimeni nu stie sa faca sos de rosii; 2 kg de rosii se curata de piele, se taie in 4, 5 catei de ustoroi se taie marunt si se calesc in ulei de masline, se adauga rosiile, se piseaza, se lasa la foc mare timp de 10 minute, se pune busuioc, sare, piper si gata. 

Se mai incalzeste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu