sâmbătă, 17 mai 2014

17 mai 2014

Poza zilei e "courtesy of Dan Popescu". 

In continuare, situatie tensionata in Ucraina: Rusia pune la indoiala legitimitatea alegerilor care vor avea loc in aceasta tara. Bilantul mortilor in explozia din mina din Turcia a juns la 301, proteste violente in tara. Bosnia si Serbia se confrunta cu cele mai abundente ploi din ultimii 120 de ani: inundatii si 15.000 de evacuati. 

Romania a castigat medalia de aur proba pe echipe, de la campionatul european de gimnastica, care are loc la Sofia. Crin Antonescu, fostul lider al aliantei USL, a spus ca daca Ponta ar face un test cu aparatul de minciuni, aparatul s-ar dezmembra, zeci de mii de oameni s-au adunat la Iasi pentru beatificarea episcopului Anton Durcovici, a fost si Victor Ponta. Traian Basescu a spus ca obiectivul lui, pana in noiembrie, este ca Ponta sa nu ajunga presedinte. 

Paul McCartney apare, in noul sau videoclip, alaturi de un robot, stimularea anumitor puncte de pe fata poate duce la slabire, mierea vindeca multe boli, ciocolata te face mai destept. Nimeni nu stie sa faca un buchet de flori: staniolul este strict interzis - se iau 13-15 lalele, un cosulet de nuiele, cu diametrul de 15-20 cm, se tapeteaza o folie de plastic, se fixeaza un burete floral, ce a stat inmuiat in apa cel putin 10 minute, se fixeaza florile, incepand cu cele mai inalte, peste burete se pune niste verdeata, printre lalele se infinge Rumora (un fel de veriga) si niste crengute de salcie creata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu