duminică, 11 mai 2014

11 mai 2014


In Ucraina au avut loc referendumurile pentru declararea independentei regiunilor Donetk si Lugansk, dar nimeni nu le recunoaste. Nimic nou despre avionul disparut. Citigroup a ajuns lider mondial la tranzactiile valutare, dupa ce a detronat Deutsche Bank.

Traian Basescu a spus, referitor la declaratiile cam agresive ale vicepresedintelui rus, Dmitri Rogozin, ca el ar trebui sa stie ca "Romania este o natiune care a trait intre trei imperii si inca este aici". Romania va investi 120 de milioane de euro, din fonduri UE, pentru decontaminarile Petrom, Ponta spune ca "la nevoie", va fi el candidatul USD la presedintie. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid. Elena Udrea a spus ca Victor Ponta a purtat ghinion echipei Romaniei la Eurovision (care a fost castigat de transexualul cu barba, Conchita Wurst) si sa ne se mai duca. Ponta a spus ca el a invatat la Eurovision ca Romania nu are asa multi prieteni. Peste 2500 de sindicalisti au protestat in fata Guvernului.

Aerul de munte este bun pentru sanatate, la fel si trezitul de dimineata. Marea Britanie are multi consumatori de cocaina, Andreea Esca a postat un selfie pe Facebook. Nimeni nu stie sa faca un cocktail de vara: pepene rosu taiat marunt si curatat de samburi se bate cu gheata si votca (dupa gust), se toarna intr-un pahar inalt, aproape 3 sferturi si apoi se pune suc de lychees.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna si inca nu e vara.

Poza zilei e cu Mairie McGillavray, o dansatoare din Scotia care a dansat pe o plaja din Bridgend, in timpul unui interviu pentru Reuters in care a spus ca va vota "da" la referendumul pentru declararea independentei Scotiei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu