joi, 15 mai 2014

15 mai 2014

Situatia din Ucraina nu s-a detensionat. La New York a fost inaugurat muzeul dedicat atentatelor din 11 septembrie 2001. In Turcia au avut loc proteste violente, declansate de accidentul minier in care sute de oameni au murit (di de o poza in care un consilier al premierul lovea cu piciorul un protestatar)

Judecatoarea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Georgeta Barbalata, (acum suspendata din functie) a fost condamnata la 4 de inchisoare cu executare pentru dezvaluirea unui secret care pune in pericol siguranta statului. Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert este cercetat intr-un nou dosar, dupa ce, din inchisoare, a trimis o scrisoare de amenintare actualului presedinte interimar al Camerei de Comert. Pe numele lui Sebastian Ghita, deputat PSD si patron al televiziunii Romania Tv a  fost depusa o noua reclamatie pentru santaj, dupa ce o directoare care se ocupa de platile POSDRU a reclamat faptul ca aceasta a facut presiuni asupra ei pentru a obtine anumite beneficii (in dosar este mentionat si numele premierului). Ioana Basescu a dat in judecata Antena 3. Secretarul general al NATO a ajuns in Bucuresti. Inundatii in sudul tarii, 3 judete se afla sub cod rosu de inundatii in urma ploilor puternice de astazi. 

Semintele de in si chia sunt bune pentru sanatate, la fel si ceaiul verde, vinul rosu nu e asa bun precum se credea. Nimeni nu stie sa faca mamaliga: apa se pune la fiert (intr-un ceaun iese mai buna), cu o lingurita de sare si jumate de lingura de unt, cand apa fierbe, se adauga treptat malaiul, in ploaie, amestecand incontinuu, cand se ingroasa se lasa putin, apoi se amesteca din nou.  

Poza zilei este facuta la limita spatiului pentru a marca inceputul competitiei de cricket NatWest T20 Blast. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu