joi, 8 mai 2014

8 mai 2014

Poza zilei e facute de fotograful ucrainean Oleg Oprisco, care nu a folosit Photoshop, ci doar un aparate de fotografiat cu film.
 
Rusia a facut mai multe teste de rachete balistice si astazi a fost facut public faptul ca pe 3 martie un avion militar rus, care fusese interceptat doar de un radar, era sa sa ciocneasca cu un avion de pasageri, pe teritoriul Suediei. Ucraina va trebui sa faca plata in avans pentru gazele livrate de Rusia. Rata somajului in Grecia a scazut

Basescu a spus ca ii sustine in instanta pe toti cei care ii cer dreptatea fata de declaratiile considerate calomnioase si facute de Victor Ponta la adresa fostei conduceri a Institutului Cultural Roman. Maria Grapini (ministrul cu cele mai multe gafe) a spus ca ramane in politica atat timp cat va trai pentru ca a convins-o un discurs al Papei. Crin Antonescu spune ca Ponta si Basescu compromit tara certandu-se prea mult. Euroconstruct Trading 98 (o firma de constructii) a fost obligata sa plateasca despagubiri familiilor victimelor unui accident rutier, dupa ce a fost gasita vinovata de producerea accidentului (au uitat sa puna un indicator si ambii soferi credeau ca au prioritate). Mai multe accidente rutiere grave in tara. Adrian Nastase mai are de stat in inchisoare 2 ani si 1 luni.

A fost creat primul organism viu semi-sintetic din lume, Daniel Radcliffe s-a logodit, cafeaua previne deteriorarea vederii, ceaiul de musetel e bun pentru sanatate, actorul Mahmud al-Sawalka a murit pe platourile de filmare in timp ce spunea "Voi muri in curand", Andra s-a tuns si si-a facut suvite blonde. Nimeni nu stie sa faca mancarica de spanac: se caleste o ceapa, se ia spanacul (proaspat - se toaca - sau congelat), se lasa pe foc 10 minute, se adauga usturoi maruntit, 300 g smantana, se mai lasa pe foc 4 minute, se pune faina sa se mai ingroase, sare, boia, piper. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu