joi, 24 iulie 2014

24 iulie 2014

Poza zilei este "courtesy of Cos Tin" si a fost facuta in Bucuresti, in timp ce un fulger lovea Sky Tower fiind facuta de Alexa Ion.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Militari rusi au atacat, in mai multe randuri, din Rusia, pozitii din estul Ucrainei, acuza SUA. Premierul Ucrainei si-a dat demisia, la fel si Guvernul Bulgariei.. Un avion cu 116 oameni la bord, printre care si un roman, s-a prabusit. Ministerul algerian al Apararii nu exclude ipoteza unui atac terorist. Epava avionului, localizata in nordul statului Mali. Cei doi militari americani acuzati de violarea unei romance in Italia au fost arestati. O fregata canadiana se alatura fortelor NATO din Mediterana in contextul crizei din Ucraina. Confruntari violente au izbucnit intre palestinieni si fortele israeliene de securitate.

Premierul Victor Viorel Ponta a anunat ca va candida la alegrile prezidentiale si va cere sprijinul membrilor  PSD (bonus: a mai spus ca doborarea avionului in Ucraina reliefeaza ca separatistii sunt evident sprijiniti de Rusia). Prezentatorul Andrei Badin, de la postul de televiziune B1, este urmarit penal pentru luare de mita, dupa ce, in august 2013, ar fi primit 5.000 de lei pentru a nu continua o campanie de presa care o viza pe Rovana Plumb. Definitivatul a fost promovat de 63,35% din candidati, dupa solutionarea contestatiilor. Inundatii in Harghita si Medgidia. 

Serialul "Games of Thrones" este subiectul unui curs de analiza literara la o universitatea din Carolina de Nord. Leonardo DiCaprio a strans la licitatie peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii, hepatita face la fel de multe victime ca SIDA, cainii sunt capabili de gelozie, paracetamolul nu este eficent in cazul durerilor lombare. Legumele si fructele sunt ineficiente in curele de slabire. 

Nimeni nu stie sa faca sos de susan: se pun semintele de susan la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 5-8 minute, la foc potrivit. Se amesteca des, sa nu se arda, caci se amarasc. Se scot apoi si se lasa la racit. Se pun in blender impreuna cu uleiul vegetal si se mixeaza pana se transforma intr-o pasta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu