miercuri, 9 iulie 2014

9 iulie 2014

Poza zilei e cu un avion care decoleaza de pe Aeroportul International McCarran din Las Vegas, Nevada, in timpul unei furtuni.

Situatia din Ucraina este in continuare tensionata: Statele Unite avertizeaza Rusia cu noi sanctiuni. Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana Dimona, Benjamin Netanyahu promite intensificarea atacurilor asupra Hamas in Fasia Gaza. Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana lui Barack Obama, intr-un bar din Denver, Colorado, dar liderul american a ras si a refuzat. Bulgaria interzice firmelor offshore cu proprietari necunoscuti sa incheie contracte cu statul

Traian Basescu are semne de intrebare legate de reducerea CAS si cheama Guvernul la consultari. Dupa invitatia la consultari, Victor Viorel Ponta a spus ca se intalneste "si cu teroristii daca e bine pentru tara, dar Basescu sa se consulte cu Parlamentul". Romeo Stavarache, primarul Bacaului in prezent suspendat, acuzat ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri, ramane in arest. Elena Ghegeliu, tanara care si-a pierdut mana dreapta in urma unui accident rutier, in 2006, si care a primit despagubiri morale de 1 milion euro de la CNADNR, a dat din nou in judecata compania, cerand daune materiale de 2 milioane de lei, pentru protezele de care are nevoie. Presedintele Romaniei a promulgat legile pentru ratificarea Acordurilor de asociere cu Republica Moldova, Ucraina, Georgia. Mircea Basescu cere Tribunalului Bucuresti revocarea masurii de arestare, dupa prezentarea expertizei.

Mango e bun pentru sanatate, poti sa slabesti mancand pepene rosu, nu e bine sa criticam prea mult copiii cand sunt mici, obezitatea extrema reduce speranta de viata mai mult decat fumatul.

Nimeni nu stie sa faca paste carbonara: se pune uleiul de masline in tigaie cat sa acopere fundul acesteia, usturoiul se taie foarte mic si se adauga in uleiul incins, cand devine usor transparent, se adauga kaiserul taiat bucatele lungi de 2 cm si late de 0.5 cm, se lasa pana devine de asemenea transparent, separat se bat ouale bine in care se adauga sare si piper, pastele se fierb exact cat scrie pe punga sau cutia lor, dupa ce fierb pastele, se scurg de apa, se adauga ouale si se amesteca incontinuu, se pune si sosul de kaiser si usturoi dupa care se mai amesteca un pic si in final se adauga smantana.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu