sâmbătă, 12 iulie 2014

12 iulie 2014

Poza zilei e cu un incendiu de proportii din Renfrew, langa Glasgow.

Situatia din Ucraina este in continuare critica: mii de locuitori din Donetk au fugit din oras, de teama unui atac de proportii, sapte membri ai fortelor guvernamentale din Ucraina au fost ucisi in ultimele 24 de ore. Elemente desprinse din motorul unui avion au cazut peste o casa in Portugalia, doua explozii violente s-au auzit la Ierusalim, Rusia ii va prelungi cel mai probabil dreptul de sedere lui Snowden in urmatoarele zile.

Ministerul Finantelor a retras proiectul noului Cod Fiscal (ala cu impozitele marite), la cererea lui Victor Ponta. Simona Halep va juca in finala de la BRD Bucharest Open. Averea primarului Bacaului, arestat pentru coruptie, Romeo Stavarache, a fost pusa sub sechestru. Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete. Traian Basescu a vorbit la telefon cu Petro Porosenko, presedintele Ucrainei si i-a spus ca Romania este "ingrijorata de concentrarea unitatilor militare ruse la frontiera estica a Ucrainei". Inundatii in judetul Suceava.

Trebuie sa mancam mai multe alimente in stare cruda si sa nu stam prea mult la soare, un bucurestean a fost prins de trei ori pe A2, in cateva minute, avand o viteza de peste 200 km/h. Vremea se raceste si vin ploile, in urmatoarea saptamana. Telefoanele iPhone reprezinta o amenintare pentru securitatea nationala a Chinei, din cauza capacitatii lor de geolocalizare a utilizatorilor, a acuzat televiziune publica CCTV. Cea mai veche piesa muzicala din lume, compusa in urma cu 3.400 de ani, a fost gasita in Siria. 

Nimeni nu stie sa facacartofi gratinati: cartofii se curata, se spala, se taie rondele si se fierb 10 min in apa cu sare, smantana se amesteca cu 70 ml lapte sau apa si se omogenizeaza, se amesteca cu ouale batute, sare si piper, intr-o tava termorezistenta se aseaza un rand de cartofi condimentati, care se suprapun putin, 100 g cascaval ras, 1/2 din amestecul de smantana, cartofi, smantana si restul de cascaval, se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu