miercuri, 30 iulie 2014

30 iulie 2014

Poza zilei e cu un caine ce mananca un hamburger. 

Situatia din Ucraina este in continuare critica: Rusia acuza ca sistemele antiracheta americane din Romania sunt o incalcare a Tratatului INF si a suplimentat efectivele militare la frontiera cu Ucraina. Un avion s-a blocat pe aeroportul din Moscova dupa ce trenul de aterizare s-a blocat in asfaltul topit. Israelul a bombardat o scoala ONU din Gaza.

Directorul Administratiei Nationale "Apele Romane" si-a dat demisia in urma inundatiilor, Victor Ponta isi incepe campania cu mesaje anti-Basescu, nationaliste, patriotice si religioase. Cod rosu de inundatii in Olt, Teleorman, Valcea si Arges, portocaliu in alte zece judete. Bilantul inundatiilor este de 1.184 persoane evacuate, peste 2.000 case inundate si 83 drumuri afectate. David Cameron, premierul Marii Britanii, a spus ca Rusia ar putea destabiliza tari precum Romania in lipsa unei atitudini ferme a UE si SUA. Romania nu are niciun caz de Ebola. Guvernul impune "penalitatea de nedeclarare" a taxelor. OTP cumpara Millennium Bank, printr-o tranzactie de 39 milioane de euro.

Nectarinele sunt bune pentru sanatate, sora lui Drew Barrymore s-a sinucis, barbatii au "instincte materne" la fel de dezvoltate ca femeile.

Nimeni nu stie sa inoate stilul fluture: primul moment este reprezentat de miscarea larga a picioarelor: cu genunchii indoiti, impingand pentru a inainta in timp ce corpul sare din apa.Al doilea moment este reprezentat de timpul planarii: intreg corpul este impulsionat de miscarea bratelor in acelasi timp realizandu-se miscarea scurta a picioarelor. Pentru a invata corect acest procedeu/stil de inot se exerseaza intai doar miscarea picioarelor pentru ca sportivul sa asimileze corect deprinderea de a folosi intregul corp. Apoi mainile se intind in fata realizandu-se miscari ondulatorii cat mai scurte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu