duminică, 20 iulie 2014

20 iulie 2014

Poza zilei e cu un tata si fiul lui, seara, in Gaza. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: SUA, Marea Britanie, Olanda, Australia si Germania denunta atitudinea Rusiei in cazul avionul doborat si l-au somat pe Putin sa faciliteze accesul in zona pentru ca Ucraina nu poate garanta securitatea expertilor. Cel putin 100 de oameni au murit astazi in ofensiva israeliana in Fasia Gaza, liderul palestinian cere o intrunire de urgenta a Consiliului ONU, in timp ce liderul israelian a spus ca suportul international pentru operatiunile facute de ei este "foarte mare", Liga Araba acuza Israelul de un "masacru". Christine Lagarde, sefa FMI, a spus ca poate pietele au fost prea optimiste in privinta Europei.
Un studiu arata ca din membrii PNL, Iohannis are mai multe sanse la castigarea alegerilor prezidentiale decat Crin Antonescu, Mihai Razvan Ungureanu a spus ca Basescu greseste ca mizeaza totul pe Cristian Diaconescu la alegeri si ca nu renunta la candidatura sa, dar ca alegerea si intreg proiectul lui politic sunt la dispozitia PNL, Piata Centrala din Piatra Neamt a ars in totalitate.

Compania producatoare de tigari (care nu fac bine la sanatate) RJ Reynolds Tabacco a fost condamnata la plata a 23, 6 miliarde de dolari vaduvei unui barbat care a murit de cancer pulmonar, Google ar putea folosi cabinele de telefoane publice din New York pentru a oferi internet wireless gratuit.

Nimeni nu stie sa faca porumb fiert: boaba porumbului ales trebuie sa fie moale, jumate din panusi (frunzele) se pun pe fundul vasului, se pune 1,5 litri de apa, se acopera cu cealalta jumatate de panusi, se pune sare dupa ce porumbul a fiert, se lasa o ora si jumate la fiert. 

Vremea va fi instabila, toate zodiile vor avea o saptamana buna. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu