duminică, 6 iulie 2014

6 iulie 2014

Poza zilei e facutape strada Istikla, Istanbul, in timpul festivalului Trans Pride Week 2014.

Situatia din Ucraina este in continuare critica: fortele ucrainene au preluat controlul asupra a doua orase, in drum spre Donerk, separatistii prorusi ameninta cu lansarea gherilei. Hillary Clinton a spus ca Putin poate fi un om periculos, pentru ca mereu va merge pana la capat. FMI spune ca anul viitor cresterea economica globala se va accelera, se reiau cautarile avionului disparut pe 8 martie. The Washington Post spune ca SUA supravegheaza mai ales oameni obisnuiti

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat din anul acesta a fost de 59.06% cu 3% mai mare ca anul trecut, dar Remus Pricopie, ministrul Educatiei, spune ca absolventii care nu au promovat examenul vor fi sprijiniti. Cod galben de inundatii in Maramures si Bistrita-Nasaud, Asociatia Agentiilor de Turism spune ca va da in judecata MAE daca nu va transmite informatii oficiale cu privire la litoralul bulgaresc (in zona Varna, apa Marii Negre e infectata cu hepatita A). Victor Ponta numara saptamanile pana cand Traian Basescu nu va mai fi presedinte. Cristi Borcea a ajuns din puscarie la spital cu dureri toracice.

Caisele sunt bune pentru sanatate, nu e bine sa stam foarte mult la soare, numarul hackerilor din Coreea de Nord s-a dublat in ultimii ani.

Nimeni nu stie sa faca midii: se clatesc midiile cu apa rece si se curata de mustati, uleiul de masline si usturoiul pisat se pun la calit foarte putin intr-o tigaie adanca, se adauga midiile si se lasa pe foc maxim 2-3 minute, se dau deoparte si se adauga zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat marunt, se scoate midiile intr-un vas  si se toarna sosul format peste ele.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu