duminică, 27 iulie 2014

27 iulie 2014

Poza zilei e cu baloane de la un festival international din New Jersey.

Situatia din Ucraina este in continuare critica: Treisprezece civili, inclusiv doi copii, ucisi in tiruri cu rachete Grad in Ucraina. SUA a publicat imagini "care demonstreaza ca Rusia efectueaza tiruri asupra Ucrainei". Mali a deschis o ancheta judiciara privind prabusirea avionului Air Algerie. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat Hamas ca-si incalca propriul armistitiu.

Cod portocaliu si galben de ploi si vijelii in mai multe judete. Furtuni in mai multe judete din tara, peste 3.000 de oameni din Arges, Valcea si Mehedinti, au ramas fara energie electrica, dupa ce mai multi stalpi au fost doborati. Alianta Crestin Liberala "nu isi poate permite riscul de a nu castiga prezidentialele", a spus prezidentiabilul desemnat de catre democrat-liberali, Catalin Predoiu. Peste 30 de politisti romani, trimisi in Franta pentru combaterea infractiunilor comise de romani. Cod portocaliu de inundatii pe rauri din opt judete. Guvernul va impune firmelor impozit pe cladire calculat la valoarea pietei, nu de inventar. Romanii mananca cu 25% mai putina carne si mezeluri fata de acum cinci ani, din cauza slabirii puterii de cumparare. Persoanele fizice cu mai multe case nu vor mai fi impozitate suplimentar.

Rosiile sunt bune pentru sanatate, scriitoarea Bel Kaufman a murit la varsta de 103 ani, Shakira este din nou insarcinata, bebelusii incep procesul de învatare in stadiul intrauterin mai devreme decat se stia.

Nimeni nu stie sa faca un cocktail blue hawaiian: 25 ml rom alb, 25 ml lichior crema de cocos, 50 ml suc de ananas, 25 ml blue curacao si gheata pisata se pun in shaker impreuna cu 4 cuburi de gheata, se amesteca, se pun intr-un pahar, se decoreaza cu ananas.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna si va ploua.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu