duminică, 3 august 2014

03 august 2014

Poza zilei e cu un urs polar pe insula Rudolf, in arhipelagul Franz Josef din Rusia. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: lupte sangerose in estul tarii, unde continua cautarea cadavrelor victimelor catastrofei aeriene. Un avion de spionaj american, urmarit de o aeronava ruseasca, a incalcat spatiul aerian suedez pe data de 18 iulie. Armata israeliana recunoaste ca a efectuat un tir in apropierea unei scoli ONU de la Rafah, SUA sunt "consternate" de bombardament. Cutremur cu magnitudinea de 6,1 in sud-vestul Chinei: cel putin 375 de persoane au murit.

Medicii spun ca nu mai pot face 2 consultatii pe luna la cronici, CNAS spune ca nu s-a schimbat nimic. Dezbaterile in dosarul ICA vor fi reluate luni de Curtea de Apel Bucuresti. Air France spune ca decizia intoarcerii cursei spre Bucuresti la Paris a fost luata din motive de securitate. Cod portocaliu de inundatii in Timis, pana luni seara.

NASA va incerca sa produca oxigen pe Marte, Moody's a imbunatatit ratingul Greciei cu doua trepte, datorita progreselor bugetare. Microsoft a dat in judecata Samsung pentru încalcarea unui acord referitor la utilizarea patentelor.

Nimeni nu stie sa faca fondue de ciocolata: se rade coaja de portocala, se asaza coaja de portocala rasa intr-un vas, pe foc mic, impreuna cu putina smantana dulce, si se aduce la punctul de fierbere, i ntre timp, se rade ciocolata si se pune intr-un vas de fondue sau intr-un castron de metal curat, se fierbe smantana 1 minut, se inchide focul si se mai lasa cateva minute pe aragaz, se strecoara smantana peste ciocolata, se lasa ciocolata sa se topeasca usor, se amesteca ciocolata si smantana, se toarna o lingura sau doua de suc de portocala peste cioclata si se adauga in jur de o lingura de Grand Marnier.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna, vin zile caniculare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu