miercuri, 6 august 2014

6 august 2014

Poza zilei e cu un elefant care se scarpina pe burta de un VW Polo, plin cu pasageri aflati in vizita la Pilanesburg National Park, Africa de Sud. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: NATO avertizeaza ca Rusia ar putea invoca pretexte pentru a invada estul Ucrainei, Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni contra Rusiei, inundatii in Serbia si Bosnia-Hertegovina, Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, spune ca Miscarea Hamas este responsabila pentru victimele din Fasia Gaza, autoritatile din Sierra Leone mobilizeaza armata in lupta impotriva Ebola. Zeci de pasageri au impins vagonul unui tren, intr-o gara din Australia, pentru a ajuta la scoaterea unui barbat care cazuse in spatiul dintre peron si caroseria garniturii.

Victor Ponta renunta la pactul de coabitare institutionala cu Traian Basescu, Traian Basescu i-a spus sa se mai gandeasca la asta. Consumul final de electricitate este estimat sa scada cu 8,3% in acest an, in Romania, o lege noua spune ca toate posturile TV si radio trebuie sa aiba acces la evenimente de mare interes, pentru a face stiri, pe litoral, hotii fura in 30 de secunde din masini si intr-un minut din camerele cu geamuri deschise. Transportatorii feroviari care nu ofera informatii si asistenta in caz de intarzieri vor fi pasibili de amenzi.

Sonda europeana Rosetta a ajuns langa cometa pe care o urmareste de 10 ani, un mausoleu regal vechi de 2.100 de ani a fost descoperit in China. 

Nimeni nu stie sa faca o omleta pufoasa: nu se bat ouale foarte mult, se adauga o lingura de lapte, legumele se pun cu 2 minute inainte in tigaie, tigaia nu trebuie sa fie foarte mare, se face la foc mic, daca se pune branza, se pune la sfarsit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu