miercuri, 13 august 2014

13 august 2014

Poza zilei e cu Kassandra Sadker si Craig Nichols, care s-a logodit. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a apreciat ca ambitiile presedintelui rus Vladimir Putin merg "dincolo de Ucraina", vizand si Transnistria. Convoiul rusesc controversat isi continua drumul catre Ucraina, Kievul este dispus sa accepte convoiul cu anumite conditii. Numarul mortilor in conflictul din Ucraina s-a dublat in 15 zile si a ajuns la 2.086. Un nou armistitiu intre Israel si Hamas in Fasia Gaza va dura cinci zile. Agentia americana pentru Securitatea Nationala a dezvoltat un program care poate contracara atacurile cibernetice impotriva Statelor Unite si poate riposta, fara interventie umana, afirma fostul consultant NSA Edward Snowden

Cristian Diaconescu a declarat despre candidatura sa la prezidentiale, ca o considera "un angajament fata de tara", pe care il va respecta. Directorul Ciurel de la CE Rovinari este urmarit penal de DNA pentru contractele incheiate cu Dan Sova. Klaus Iohannis, a declarat ca va sustine cresterea bugetului Apararii. Sediul Antena 3 a fost indisponibilizat. 

Romtelecom scoate la licitatie 10 proprietati imobiliare cu un pret de pornire de 3,6 milioane euro, Polonia inregistreaza deflatie pentru prima oara in istoria post-comunista.

Nimeni nu stie sa faca sos de chili: Se curata ardeii chili de seminte, se taie in bucati de 2 cm si se pun pe o tigaie, se adauga 100 ml apa, ustoroiul, chimenul, oregano, scortisoara si cuisoarele, se da un clocot, se acopera tigaia, se reduce flacara si se fierbe amestecand din cand in cand, pana se inmoaie ardeii chili (10-15 minute), se da la blender pana se obtine o pasta omogena.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu