duminică, 17 august 2014

17 august 2014

Poza zilei e facuta la lacurile Situ Gunung din Sukabumi West Java, Indonesia.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Armata ucraineana a preluat controlul asupra unui comisariat de politie din Lugansk, un avion de vanatoare al armatei ucrainene a fost doborat in aceeasi regiune, Kremlinul dezminte ca a livrat echipament separatistilor ucraineni. Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak. David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari si in Marea Britanie, din partea ISIS. Stare de urgenta si asediu intr-un cartier din Ferguson, Missouri, SUA unde un politist a omorat un tanar de culoare neinarmat

Maine incepe a doua sesiune de BAC, sunt inscrisi peste 63.000 de absolventi. PMP Buzau va sustine o candidatura la prezidentiale a Elenei Udrea. Senatul se reuneste maine in sesiune extraordinara pentru legea privind reducerea CAS.

Christina Aguilera a nascut o fetita, legumele sunt mai bune crude, in Germania productia de energie electrica din surse regenerabile a trecut de 30% din total.

Nimeni nu stie sa faca pesmet: se ia paine uscata, fie paine obisnuita, pe care o pui la cuptor sa se prajeasca, dar nu se foloseste o paine mai veche de doua zile, se feliaza painea nu prea gros si se pune in tava cuptorului, se lasa la foc foarte mic 15-20 minute pana devine crocanta, se scoate si se pune in blender sau se da prin masina de tocat carne.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu