vineri, 1 august 2014

1 august 2014

Sa aveti un weekend fabulos! Poza zilei e facuta la Beachy Head, East Sussex si e cat se poate de reala.

Situatia din Ucraina este in continuare tensionata si nu e in interesul Rusiei si al SUA, potrivit presedintilor celor doua tari. Bancile rusesti critica includerea lor pe lista sanctiunilor UE, 1300 de oameni au fost infectati cu Ebola. Barack Obama recunoaste ca SUA au practicat tortura dupa atentatele din 11 septembrie 

Traian Basescu nu accepta propunerile lui Victor Ponta pentru Ministerul Culturii (Rozalia Biro) si pentru postul de ministru al Bugetului (Claudiu Manga), Ponta spune ca nu le va schimba si ca Basescu vorbeste ca la carciuma. MAE a ridicat alerta de calatorie in Libia la nivel maxim: romanii sunt sfatuiti sa plece imediat, desi ambasada tarii noastre este una din putinele misiuni diplomatice care a mai ramas deschisa in aceasta tara. Cascadorul Szoby Cseh a murit, presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem. Fostul presedinte al CJ Mehedinti, Adrian Duicu, ramane in arest. 

Ceapa este buna pentru sanatate, Neverland, ferma lui Michael Jackson, va fi scoasa la vanzare, un simplu test de sange ar putea evalua riscul de sinucidere.

Nimeni nu stie sa fiarba cuscus: Se pune o cantitate de cuscus intr-un bol si se adauga aceeasi cantitate de apa fiarta cu un praf de sare, se amesteca cuscusul cu o furculita, se acopera bolul cu un capac si se lasa 5 minute, se descopera si se amesteca cu o furculita, adaugandu-se condimente. Este important sa nu iei capacul de pe cuscus mai devreme de cinci minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu