duminică, 31 august 2014

31 august 2014

Poza zilei e cu niste pasari care se cuibaresc in insulele Shetland, Scotia si e facuta de Ruth Asher.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: a avut loc un schimb de prizonieri intre Ucraina si Rusia: parasutistii rusi capturati s-au intors in tara, Rusia a eliberat 63 de soldati ucraineni. UE pregateste noi sanctiuni si da Rusiei termen o saptamana sa inceteze actiunile in Ucraina. Un "caz suspect" de infectare cu virusul Ebola, detectat la Stockholm. Germania va livra rachete antitanc si pusti de asalt kurzilor din Irak.

200 de oameni au protestat in fata Guvernului fata de OUG care ar permite traseismul politic al primarilor. PNL si PDL vor initia o motiune de cenzura in sesiunea parlamentara, care incepe luni. Premierul Victor Ponta a ajuns in China, unde face o vizita oficiala.

Box office-ul nord-american este in scadere cu 15% fata de 2013, cea mai mare banca din Rusia, Sberbank, le imprumuta o pisica celor care iau un credit ipotecar (aduce noroc daca se plimba intr-o casa noua).

Nimeni nu stie sa faca coltunasi: intr-un vas mai adanc se pune faina, 2 oua, 1 lingurita de sare, se incalzeste 1 pahar de apa si se incepe usor cu mainile sa se framante aluatul, turnandu-se apa pe parcurs, dupa ce se prinde toata faina nu se mai toarna apa si se mai framanta 5 minute, se scoate pe masa presarata cu faina, se formeaza o bila de aluat, se acopera cu un prosop, se lasa sa se odihneasca, se intinde si se face o foaie de 2-3 mm grosime, se taie patratele de 3x3 cm, se pune umplutura, se prind marginile opuse si se lipesc in forma de triunghi, se pun 3-4 l de apa la fiert, cu sare, cand fierbe se pun coltunasii, dar nu prea multi odata, se lasa 3-4 minute la fiert, se scot si se pun pe o farfurie cu unt printre ei.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu