luni, 18 august 2014

18 august 2014

Poza zilei e facuta la un festivalul al Clovnilor in Kuala Lumpur.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Angela Merkel spune ca Occidentul trebuie sa mentina sanctiunile impotriva Rusiei. Kievul afirma ca separatistii au atacat un convoi de refugiati, omorand numeroase persoane. Separatistii neaga informatiile. Bancile de pe Wall Street pregatesc planuri pentru eventualitatea iesirii Marii Britanii din UE.

Victor Ponta a spus in studioul Antenei 3 ca, cel putin cat e el prim-ministru, nu trebuie sa se mute nicaieri. Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat, ca, daca nu va câastiga competitia din toamna pentru Cotroceni, va ramane co-presedinte al noului PNL, care va castiga alegerile parlamentare din anul 2016.Mugur Isarescu spune ca finantarea de la bancile-mama a scazut cu aproximativ 35% de la inceputul crizei

Un avocat britanic strabate calare distanta Moscova-Sighisoara ca sa adune bani pentru paralimpici. Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani.

Nimeni nu stie sa faca langosi: drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15 min), se adauga sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul (10 min), se lasa totul la dospit 20 min, intr-un loc caldut.Se formeaza 10 bile de aluat si se aseaza pe o suprafata unsa cu ulei, se intind cu mana unsa cu ulei, se pune branza rasa si se impaturesc, se prajesc pe ambele parti, in ulei incins.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu