vineri, 29 august 2014

29 august 2014

Poza zilei e facuta de Kristjan Madalvee in Estonia.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Rusia a trimis 4.000-5.000 de militari in estul Ucrainei. Vladimir Putin sustine ca Rusia nu va fi atrasa in conflicte la scara mare. Grupul terorist Stat Islamic incearca sa fabrice arme chimice si biologice. Marea Britanie ridica nivelul alertei de securitate de teama unor actiuni teroriste. FMI a aprobat Ucrainei o noua transa de imprumut de 1,4 miliarde de dolari

ANAF a inceput procedurile de confiscare a imobilelor si terenurilor Grivco si Antena. Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan reclama Parlamentului, CSM si Ambasadei SUA ca DNA face presiuni asupra magistratilor. Guvernul aloca 7 milioane lei Ministerului Dezvoltarii, 6 mililoane lei la manastiri si 1 milion lei ICR Beijing.

Doua specii de capuse microscopice traiesc pe fetele tuturor oamenilor, rodiile ar putea stopa evolutia maladiei Alzheimer. 

Nimeni nu stie sa faca supa de linte: lintea se spala bine in cateva ape, se toarna cam 2 l de apa peste ea, se pune 1 ceapa taiata bucati mai mari si bucatile de radacina de telina, se lasa sa fiarba la foc mic cam 30-40 de minute,in acest timp in putin ulei se calesc 1 ceapa, morcovul si ardeiul - taiate bucati chiar si mai mari, se adauga 2 linguri de pasta de rosii cand se inmoaie putin legumele calite - se amesteca si se lasa 2 minute, dupa ce a fiert lintea se adauga legumele calite si se mai lasa la fiert 10-15 minute, se adauga boia de ardei la supa, se amesteca, toata compozitia se da prin blender, se adauga patrunjel verde si sare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu