marți, 12 august 2014

12 august 2014

Poza zilei e cu Freddy Krueger din SUA, in timp ce participa la Mastercraft Pro Water Ski Shootoutm in Golful Predator din Calgary, Alberta

Situatia in Ucraina este in continuare critica: SUA si Italia ameninta Rusia cu noi sanctiuni daca intervine in Ucrainam vicepresedintele Dumei de Statm Vladimir Jirinovski, a spus ca statele est-europene risca sa fie sterse de pe fata pamantului. A murit actorul Robin Williams, parlamentul iranian interzice formele de contraceptie permanente pentru cresterea populatiei. 

Victor Ponta vrea ca in 3-4 Romania si Republica Moldova sa fie cat mai putin dependente de gazele rusesti, dar si ca va face pana la sfarsitul lunii propunerile pentru functiile de ministri de Cultura si Buget, adaugand ca sa gandeste sa ii faca o surpriza lui Traian Basescu. Romania interzice accesul in spatiul nostru aerian zborurilor internationale care ii incalca interesele si obligatiile externe. National Bank of Greece se retrage din sud-estul Europei, inclusiv Romania. Radu Mazare spune ca ANAF i-a blocat conturile pentru niste amenzi.

Urmeaza zile caniculare. Un ingredient din pasta de dinti este asociat cu dereglarile hormonale si creste riscul de cancer. 

Nimeni nu stie sa faca ragu: se curata carnea de pielite, tendoane si grasime, apoi taie in cubulete, se pune la incins uleiul intr-un vas incapator, se adauga carnea si se soteaza putin, se taie ceapa marunt, se piseaza usturoiul si se adauga peste carne impreuna cu rosiile decojite si taiate cubulete, zaharul, patrunjelul, sare, piper si o cana cu apa fierbinte. se acopera vasul si se lasa la fiert 1-2 ore, pana ce carnea se fragezeste, iar sosul se ingroasa. Se serveste cu paste sau orez. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu