luni, 25 august 2014

25 august 2014

Poza zilei e facuta de fotograful rus Anatolih Evgenii si e cu un melc care pare ca face tractiuni. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: presedintele ucrainean a anuntat dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate la 26 octombrie.

Victor Ponta spune ca prefera sa demisioneze din functia de presedinte decat sa-l numeasca pe Basescu premier, deficitul bugetar a scazut la 0,2% din PIB in luna iulie, pe fondul reducerii cheltuielilor. Amnistierea pensionarilor si a mamelor nu a mai fost votata. Sesiunea extraordinara a Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum dupa ce ACL a parasit sala. PNL a depus o coroana de flori in plenul Senatului pentru a se constata decesul economiei romanesti. Senatul a adoptat din nou reducerea CAS si a respins cererea de reexaminare a presedintelui. Monica Macovei vrea sa faca referendum pentru schimbarea Legii partidelor daca ajunge presedinte.

O copie rara a primei reviste cu Superman a fost vanduta cu 3,2 milioane de dolari, un implant ocular minuscul ar putea elimina nevoia de a purta ochelari pentru lectura, un organ complet functional a fost creat pentru prima data in istorie in interiorul corpului unui animal viu.

Nimeni nu stie sa faca cruce ortodoxa: se impreuneaza primele trei degete de la mana, se duc la frunte, apoi la buric, apoi la umarul drept si, la final, la umarul stang.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu