duminică, 24 august 2014

24 august 2014

Poza zilei e facuta in Cairgnorm National Park, Scotia. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Cel putin cinci civili, ucisi in bombardamente asupra unei biserici din Donetk, Angela Merkel doreste o solutie la conflict care sa nu ofenseze Rusia. Doua avioane de tursim s-au ciocnit in Elvetia: sase raniti. O femeie si trei copii au murit in urma unui raid israelian in Fasia Gaza.

Emil Boc si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, provocand-o si pe Elena Udrea. Patronatele cer premierului sa blocheze proiectul falezei din Navodari, care ar distruge plaja. Catalin Predoiu spune ca PDL va sesiza Comisia de la Venetia despre presiunile PSD pe primarii PDL si OUG lui Dragnea.

Goldman Sachs rascumpara obligatiuni de 3,15 miliarde dolari pentru inchiderea unei investigati, cancerul este parte a evolutiei umane si lupta cu aceasta boala ar putea fi imposibil de castigat.

Nimeni nu stie sa faca otet de mere: merele se spala, se inlatura partile mai putin sanatoase, dupa care se rad pe razatoarea mare, folosindu-se si cotoarele, in apa fiarta se dizolva mierea si drojdia si se toarna peste merele rase, intr-un vas mare, care se pastreaza descoperit intr-o camera cu temperatura de 20 - 30 grade Celsius (nu trebuie expus la lumina soarelui). Dupa 10 zile se strecoara prin tifon, sucul obtinut se toarna in borcane. Se leaga la gura cu tifon si se pastreaza la aceeasi temperatura intre 40 - 60 de zile.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu