sâmbătă, 23 august 2014

23 august 2014

Poza zilei e facuta la Red Bull Air Race World Championships in AscotPicture: Guy Bell/Rex

Situatia din Ucraina este in continuare critica: 3 civili au fost ucisi in explozii produse la Donetk, Moscova dezminte ca vehicule din convoiul rus ar fi preluat echipamente militare din Ucraina. Tir de racheta dinspre Liban catre nordul Israelului, Islanda si-a inchis partial spatiul aerian din cauza unei eruptii a vulcanului Bardarbunga, serviciile secrete germane au spionat Albania

Un avion ultrausor s-a prabusit in Maramures: un barbat a murit si altul a fost ranit, cod galben de inundatii pe rauri din 23 de judete. Victor Ponta spune ca pe 10-15 septembrie cel tarziu, presedintele va avea legea privind reducerea CAS revotata.

Astronomii au descoperit, in premiera, indicii privind o stea formata la inceputurile Universului, trebuie sa facem mai multa miscare.

Nimeni nu stie sa faca tabbouleh: intr-o cescuta se amesteca bulgurul cu ienibahar, scortisoara si coriandrul, se adauga putina sare si piper negru, se acopera cu apa fierbinte, se amesteca rapid si se acopera cescuta cu o farfurioara. se toaca marunt patrunjelul si menta cu taieturi ferme, fara a reveni cu cutitul peste partea tocata, se aseaza intr-un bol, se toaca ceapa rondele, se pune peste verdeturi, cu o furculita se afana bulgurul pana se desface bob cu bob, se pune peste verdeturi, se taie rosia cubulete si se pune in bol, se adauga sucul de lamaie si uleiul si se amesteca totul usor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu