marți, 19 august 2014

19 august 2014

Poza zilei e facuta in Beijing si e cu un barbatul vopsit in albastru care a pierdut un pariu cu prietenii sai. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Vladimir Putin, presedintele Rusiei, si Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, vor participa la un summit regional, pe 26 august . Doua avioane de vanatoare s-au ciocnit si s-au prabusit in Italia. Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga, avioane de vanatoare israeliene au atacat pozitii militare din teritoriul palestinian dupa ce rachete lansate din Fasia Gaza au cazut in Israel. 

Ministrul Sanatatii face apel la cetateni pentru donare de sange. Dinu Patriciu a murit. Klaus Iohannis spune ca s-a intalnit ultima data cu Basescu in 2008 ca sa vorbeasca ca doi politicieni, Emil Boc o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale. Mirel Palada, purtator de cuvant al Guvernului, si-a prezentat "scuzele publice celor care s-au simtit ofensati de maniera" in care s-a exprimat "pe pagina personala de Facebook. Constructia celui de-al treilea pod peste Dunare va costa 200-270 de milioane de euro. In Vaslui 4 persoane au ajuns la spital dupa ce o masina cu paine a intrat intr-un cortegiu funerar.

Un asteroid care, aparent, incalca legile fizicii, ar putea distruge Pamantul in 2880, consumul de cafea in timpul sarcinii creste riscul de imbolnavire de leucemie a copiilor. 

Nimeni nu stie sa faca mici: se ia carne de vaca de gat, se lasa grasimea, se da prin masina de tocar de doua ori, se pune intr-un vas, se framanta timp de o ora, se adauga treptat zeama de oase, bicarbonatul de sodiu, sarea de lamaie, 8 grame de piper proaspat, 12 grame de cimbru uscat cat mai proaspat, 4 grame de enibahar, 2 grame de coriandru, 2 grame de chimion turcesc, 1 gram de anis stelat, 8 grame de bicarbonat de sodiu, 1 lingurita de zeama de lamaie, 1 lingura de untdelemn, 1 capatana buna de usturoi aromat si nu din cel iute, toate pisate marunt, amestecul se acopera si se da la congelator o zi si o noapte, dupa care se scoate, se lasa la dezghetat si se mai framanta o data timp de 30 min cu restul de zeama de oase dezmortita. Se face un mujdei de usturoi cu apa calduta, se lasa la tras o jumatate de ceas, se stoarce mujdeiul de usturoi intr-un tifon, se adauga sucul de mujdei si se mai framanta odata amestecul timp de 15 min. Se da din nou la congelator. Cu trei ore inainte se scot si se prajesc pe jar iute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu