luni, 4 august 2014

4 august 2014

Poza zilei e facuta in niste pesteri din Oregon, SUA, de catre Ryan Deboodt. 
 
Situatia in Ucraina este in continuare critica: Noi manevre militare rusesti in apropierea frontierei cu Ucraina
. Rusia avertizeaza Republica Moldova ca exista riscul destabilizarii situatiei in Transnistria. Egiptul anunta un acord intre israelieni si palestinieni pentru un armistitiu de 72 de ore. Armata israeliana anunta ca are inca "multe" misiuni in Fasia Gaza. Circa 27.000 de turisti rusi sunt blocati in strainatate, in urma falimentului unei agentii de turism

Bilantul inundatiilor in Valcea: 92 case distruse, peste 400 de oameni evacuati si 155 salvati, in dosarul ICA, in care este judecat si Dan Voiculescu, judecatorii reiau discutiile maine, pana acum toate cererile avocatilor au fost respinse. Vanzarile Dacia in Germania si Franta au crescut in primele sapte luni ale anului. Biserica Ortodoxa Romana sustine ca are relatii civilizate cu partidele, dar ramane neutra politic. Arabia Saudita a interzis importul de bovine din Romania dupa un caz de boala vacii nebune. BNR reduce din nou prognoza de inflatie, de la 3,3% la 2,2% pentru acest an si la 3% in 2015 si a redus dobanda cheie de la 3,5% la 3,25%. 

Oamenii au cel mai mare numar de prieteni la varsta de 29 de ani, barbatii casatoriti sunt mai grasi pentru ca mananca mai multe dulciuri si beau mai mult vin, e bine sa dormi in pielea goala. 

Nimeni nu stie sa faca mere la cuptor cu inghetata: merele se pun, spalate, pe o tava la cuptor, in partea de jos, la foc iute. Se intorc cand pe o parte cand pe alta, pana crapa coaja de pe ele (30-40 de minute), se scoate cate un mar si un bulgare de inghetata pe fiecare farfurie, peste mere se presara putin zahar tos (sau nuci macinate), o lingurita de miere si praf de scortisoara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu