sâmbătă, 9 august 2014

9 august 2014

Poza zilei este facuta in Herne, vestul Germaniei.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Moscova sustine ca a depistat un submarin militar american "suspect" in apropierea apelor teritoriale ruse. Violente la Kiev dupa ce autoritatile demonteaza baricadele si corturile ramase in Piata Independentei. Obama spune ca raidurile aeriene in Irak vor continua pentru protejarea crestinilor, dar ca aceasta nu inseamna ca SUA sunt implicate intr-un nou razboi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca proiectul statutului de autonomie a Tinutului Secuiesc va fi lansat, in august, intr-o dezbatere publica. Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat isi declara sustinerea pentru jurnalistii Antenei 3. Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi au luat o medalie de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe .

Actorii David Duchovny si Tea Leoni au divortat dupa 17 ani de casnicie, e bine sa stai la soare. 

Nimeni nu stie sa faca crema de branza: Se sfarma branza de vaci care se amesteca cu smantana, cu verdetata, cu usturoi dat prin razatoarea mica, se condimenteaza si se serveste pe o felie mare de paine neagra cu fasii de castraveti, piper si ulei de masline.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu