vineri, 22 august 2014

22 august 2014

Sa aveti un weekend plin de alegeri intelepte! Poza zilei e cu un barbat udat cu lapte dupa ce a fost afectat de gazul paralizant dat de politistii din Ferguson, SUA, in timpul protestelor.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: consulul onorific lituanian a fost asasinat de insurgentii prorusi, convoiul umanitar rusesc a intrat in Ucraina, SUA someaza Rusia sa retraga "imediat" convoiul, primele vehicule au ajuns in Lugansk, reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina.

Numarul donatorilor de sange a crescut de trei ori dupa apelul ministrului Sanatatii, Victor Ponta spune ca in urmatoarele 75 de zile nu va merge la nicio sauna, va sta numai acasa pentru ca nu trebuie sa faca greseli, dar si ca PSD-UNPR-PC ii asigura 40% la alegerile prezidentiale, el aduce restul de 10% si la primul tur se uita cu popcorn si bautura racoritoare. 

50 Cent va dona 750.000 de dolari daca Floyd Mayweather va citi cursiv o pagina din "Harry Potter", o turista daneza a fost amendata cu 600 de euro pentru ca a aruncat un chistoc pe o plaja din Sardinia. Avioanele viitorului vor fi inzestrate cu o "piele" asemanatoare celei umane, pentru a "simti" avariile.

Nimeni nu stie sa faca smantana: laptele proaspat nefiert se pune intr-o sticla de plastic, peste noapte, pe usa de la frigider, a doua zi se apasa pe sticla de plastic astfel incat sa iasa smantana formata, care se va pune intr-un borcan si care se lasa pana a doua zi intr-un loc mai cald sa se inchege

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu