miercuri, 27 august 2014

27 august 2014

Poza zilei e cu un avion din timpul celui de-al doilea razboi mondial. 

Situatia din Ucraina este in continuare critica: un sistem antiaerian rus a fost detectat in aceasta tara. Un avion de vanatoare s-a prabusit in statul american Virginia. O insula din largul Scotiei a ramas fara apa din cauza Ice Bucket Challenge. 

Victor Ponta i-a cerut lui Traian Basescu reprogramarea ceremoniei de investire a ministrului delegat pentru Buget, presedintele a refuzat. Tot Ponta spune ca vrea o prezenta permanenta a NATO in Romania. Klaus Iohnnis a spus ca dupa ce va castiga alegerile, va schimba guvernul prin motiune, Traian Basescu face apel la Guvern as nu emita ordonanta de urgenta cu privire la "transferul primarilor". Valeriu Zgonea va cere ca legea pentru reducerea CAS sa fie dezbatuta pana pe 3 septembrie.

Producatorii elvetieni de branza combat falsificarea produselor cu ajutorul amprentei genetice, o structura ciudata, asemanatoare unei celule, a fost descoperita intr-un meteorit de pe Marte.

Nimeni nu stie sa faca guacamole: cu o lingurita se scobeste miezul de la avocado, se pune intr-un vas si se pune zeama de lamaie peste el ca sa nu oxideze, se paseaza miezul de avocado cu furculita, se toaca marunt rosia ceapa si patrunjelul, se pun peste pasta de avocado, se asezoneaza cu sare si un praf de chilli si se amesteca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu