luni, 11 august 2014

11 august 2014

Poza zilei e cu Yaroslav Segeda, care face alpinism urban in Ucraina.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Rusia a mobilizat 45.000 de militari la frontierele Ucrainei, Kremlinul spune ca Rusia va trimite un transport umanitar, fara escorta militara, in estul Ucrainei. Cinci morti si 11 raniti intr-o serie de atacuri armate produse in New Orleans. Tornade si furtuni in Belgia: 33 de oameni raniti.

Klaus Iohannis este candidatul ACL pentru alegerile prezidentiale, aproximativ 30 de romani, evacuati din tabere de romi, la periferia orasului Milano. Laura Codruta Kovesi, sefa DNA spune ca se verifica toate tranzactiile legate de contractele Microsoft pentru ca s-au dat drept mita zeci de milioane de euro. CFR Calatori anunta trenuri suplimentare in weekend catre litoral si spre destinatii de pelerinaj. Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a cerut conducerii Jandarmeriei si Politiei Romane intocmirea unor rapoarte legate de modul in care au intervenit jandarmii si politistii la mitingul pro-Antena 3. Grupurile PDL si PNL vor sesiune extraordinara la Camera in 19 august pentru reexaminarea legii CAS.











Muntii Sureanu din Alba sunt frumosi, oamenii de stiinta britanici sustin ca lovirea mingii cu capul este periculoasa pentru copii.

Nimeni nu stie sa faca glazura de ciocolata: se incalzeste smantana lichida impreuna cu mierea si se adauga peste ciocolata maruntita bine sau razuita, se pune intr-un vas pe baie de aburi, amestecand mereu, se adauga untul si se amesteca continuu pana la topire si omogenizare, se adauga cognacul si se mai lasa pe foc 2-3 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu