miercuri, 20 august 2014

20 august 2014

Poza zileie este cu un fan al filmului E.T la Film4 Summer Screen, in Somerset House din Londra.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Economia Ucrainei este secatuita de la zi la zi de conflictul cu separatistii rusi, efectele embargoului Rusiei in Europa: UE ar putea pierde 6,7 miliarde de euro si 130.000 de locuri de munca. Statele Unite intentioneaza sa trimita trupe suplimentare in Irak, Barack Obama promite gasirea asasinilor jurnalistului James Foley. Aripa militara a Hamas ameninta ca ar putea ataca avioanele care aterizeaza la Tel Aviv.

Traian Basescu spune ca sustine PMP si ca Udrea a fost un ministru bun, om pragmatic si extrem de loial si ca intalnirile cu Victor Ponta sunt un "deliciu". Raiffeisen ar putea ataca in instanta confiscarea bunurilor pe care avea ipoteca in cauza Voiculescu, judecatorul Stan Mustata si complicea sa raman in arest dupa ce ICCJ le-a respins contestatiile. 

Rusia a suspendat activitatea a patru restaurante McDonald’s din Moscova, stimularea cerebrala amelioreaza recuperarea pacientilor dupa accidente vasculare cerebrale.

Nimeni nu stie sa faca limoncello: se inmoaie lamaile timp de 10-15 minute in apa calduta (20 de grade); in utima apa se adauga si putin alcool, se curata coaja lamailor, se pun cojile de lamaie intr-un borcan curat, cu capac, se acopera coaja lamailor cu alcool, se lasa lamaile la macerat intre 10 si 40 de zile, intr-un loc racoros, se topeste zaharul in apa (1 kg de zahar in 1,5 litri de apa), la foc mic timp de 5-7 minute, se adauga siropul de zahar racit peste coaja de lamaie, se adauga restul de alcool si lasa la macerat inca 10-40 de zile. Dupa ce perioada de macerare s-a terminat, se strecoara limoncello si se toarna in sticle curate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu