marți, 26 august 2014

26 august 2014

Poza zilei e cu Maikel Melero din Spania warms up in timpul incalzirii pentru Red Bull X-Fighters World Tour, care a avut loc in savana din Africa de Sud.

Critica situatia din Ucraina este: Presedintii Ucrainei si Rusiei, Petro Porosenko si Vladimir Putin, au avut o intrevedere bilaterala cu ocazia summitului regional de la Minsk si au vorbit 2 ore. Washingtonul nu intentioneaza sa coopereze cu regimul Bashar al-Assad in combaterea terorismului. Palestinienii anunta un acord privind un armistitiu permanent in Fasia Gaza, cel putin 186 de membri ai personalului navigant al Malaysia Airlines au parasit compania aeriana.

Persoanele care transporta fara autorizatie de taxi vor fi amendate cu pana la 5.000 de lei, Guvernul a alocat 192 milioane lei pentru organizarea alegerilor prezidentiale. Grupul de firme detinut de Relu Fenechiu (fostul ministru al Transporturilor, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transformatorul) a dat in judecata PNL pentru a recupera datoriile din campanie. Victor Ponta a declarat ca Traian Basescu, a sesizat DNA cu privire la atribuirea lucrarilor la autostrada Comarnic-Brasov, in replica purtatorul de cuvant al presedintelui a spus ca afirmatia premierului este mincinoasa. Farmaciile autorizate pot vinde online medicamente care se elibereaza fara reteta.

A murit cel mai inalt om din lume, Nori de apa au fost descoperiti pentru prima data in afara Sistemului Solar. Antidepresivele luate in timpul sarcinii ar putea creste riscul de ADHD la copii.

Nimeni nu stie sa faca zacusca de fasole: Morcovul se da pe razatoarea cu gauri mari, rosiile se taie pe jumatate si se dau pe razatoare fara piele, 1/2 kg de fasole se dau prin robot si cealalta se lasa boabe, se caleste ceapa, se adauga morcovul, se caleste bine, se adauga rosiile, dupa ce a scazut sosul se adauga ardeiul copt si taiat, dupa 30 de minute se adauga fasolea, sare si piper, cimbru,foi de dafin si bulionul si se lasa pe foc pana se mai inmoaie morcovul, se da la cuptor pentru 1-2 ore. Este gata atunci cand uleiul se ridica la suprafata, apoi se scoate, se lasa sa se raceasca putin si se pune in borcane.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu