joi, 28 august 2014

28 august 2014

Poza zilei e facuta de Thijs Bors in Australia si e cu un con albastru care se ridica din nor, fiind intalnit mai ales dupa ce fulgera.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Ucraina cere UE ajutor militar de anvergura in urma "invaziei ruse". Reuniune de urgenta la ONU si NATO. Angela Merkel si Barack Obama ameninta Moscova cu posibile consecinte din cauza situatiei din Ucraina. Flota rusa de la Marea Neagra va primi 11 nave militare suplimentare in urmatoarele luni, SUA trimit sute de militari in Europa de Est din cauza situatiei din Ucraina.

Traian Basescu a spus ca impotriva Ucrainei nu s-a produs o invazie si ca obiectivul lui Putin este sa realizeze o Transnistrie de dimensiuni mult mai mari in Ucraina. Victor Ciorbea sustine ca analizarea OUG ce permite migratia primarilor este o prioritate pentru Avocatul Poporului

Apple lanseaza un nou produs pe 9 septembrie, Jennifer Aniston vrea sa devina regizoare, cascatul lupilor este contagios, la fel ca in cazul oamenilor, amintirile dureroase pot fi modificate si transformate in emotii pozitive, marijuana poate avea efecte benefice asupra relatiilor de cuplu.

Nimeni nu stie sa faca sos de mere: se decojesc merele si se taie in cubulete, apoi se amesteca cu unt, zahar si suc de lamaie, se pun intr-un recipient cu capac si se dau la cuptorul cu microunde pentru 6 minute la temperatura mare, se amesteca bine in compozitie si se introduce iar vasul la cuptor pentru inca 2 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu