vineri, 15 august 2014

15 august 2014

Poza zilei e facuta de cosmonautul Oleg Artemyev care a vazut luna plina de pe orbita Terrei.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: armata ucraineana a atacat convoiul militar rus care a patruns pe teritoriul Ucrainei. Rusia neaga ca ar fi trimis un convoi. UE someaza Rusia sa inceteze "ostilitatile" la frontiera cu Ucraina, Francois Hollande, presedintele Frantei, indeamna Rusia sa respecte integritatea teritoriala a Ucrainei. Consiliul de Securitate al ONU a adoptat masuri impotriva jihadistilor. 

Cod galben de inundatii in Bacau si Covasna. Colegiul Director al PMP va discuta schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la presedintie si ar putea candida Elena Udrea. Ponta spune ca "cei ce cred in viitorul tarii si in Dumnezeu sa-si cinsteasca religia si traditiile". 

Epidemia de Ebola se extinde mai rapid decat capacitatea noastra de a-i face fata, a fost inventat un tatuaj-baterie, capabil sa produca electricitate din transpiratie, prezentat de cercetatori.

Nimeni nu stie sa faca sos de jalapeno: se lasa deoparte 1 ardei jalapeno, se taie coditele celorlalti, se taie in doua, pe lungime, si se indeparteaza semintele, se pun toti ardeii intr-o oala mare cu apa in clocot, se fierb ardeii cam 15 minute, se pastreaza cam 2 linguri din aceasta apa si se scurge restul, se taie codita ardeiului lasat deoparte si se introduc toti ardeii in blender, se toarna apa pastrata, ulei de rapita si se asezoneaza cu sare si piper, se mixeaza la blender pana se obtine un sos moale si cremos.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu